søndag 8. november 2009

litt oppdatering

Stine B med knabstruperponnien sin Magnus og Maren med forhesten sin - sportsponni/shetland Timon.
Foto : Ina
Stine G har russ-hoppa Gull- Viva på for. De passer godt sammen og det er koselig å ha Stine på stallen! Her under MG- trening på banen. Foto: Lisa

Lenge siden sist. vært endel uten nett, har en pc som bare virker når den selv vil, har vært sjuk mer eller mindre i 2 mnd (antagelig hatt svineinfluensa trur jeg..) i tillegg til en rekke dumme plager i forbindelse med at jeg er gravid. Så litt sur om dagen fordi jeg ikke orker alt jeg må -og ikke minst vil!... Heldigvis har jeg flere super-snille engler som bidrar med hjelp :)


Vinteren har kommet -og gått.. og nå er det igjen SØLE og regn. Føll-hoppene er inne de fleste nettene og endel av de andre er inne på skift. Dette medfører selvfølgelig også masse ekstra jobb på oss. Chess har operert en hovbyll og sindy er halt, så akkurat nå har disse to begrensed utetid. de er heldigvis ikke de mest utålmodige inne. De fleste av de andre vil nok helst være ute selv om det er klinete. Skolehestene går med dekken pga alt regnet -så nå håper vi virkelig på bedre vær snart!! I dag fikk vi heldigvis skrapet unna litt søle , så det ikke er så dypt iallefall. Ikke trur jeg hestene bryr seg så mye, for de har jo flere tørre områder + 2 steder med halm ute i tillegg til de 2 leskurene - men de velger oftest stå/gå der det er verst uansett.


Jeg gleder meg usigelig til å ri igjen sjøl. helt sjuk når jeg ser noen rir ut på tur eller hver gang noen rir på prikke-mannen min. -Linus /prikkemannen går på time 2 dager i uka og blir iblant ridd en tur i helga, men ellers blir det fri på han.


Wendy- rideleiren i høstferien var veldig vellykket. Bilder kommer etterhvert, bare jeg får meg ny pc...


Siden sist har Dufa og Hnakki dratt til sitt nye hjem for vinteren (i Hurum), Skuggi har flyttet til Lier, Emil kommer hjem igjen og Assar og Yuma nyter ungkarsliv i gutteflokken hos Lena der de har fått enorm plass å boltre seg på og nyter glade dager :) Oddny og Curry reiser antagelig om et par uker. Rosita (og Emil) er ledige for de som ønsker seg hest på for.


Ridetimene går sin gang - med flinke elever og tålmodige hester :) Har hatt vikar noen timer pga sykdom, foreldremøter osv men ellers satser jeg på å holde de fleste timene selv frem til jul.


Stalljente-treff blir det til fredagen, julegrøten er planlagt og etter nyttår blir det som vanlig stallklubben. Stalljenter fortsetter som vanlig både før og etter jul -og får nok ri nok etterhvert :) (egne kurs /timer for stalljenter begynner igjen på vårparten som belønning for alle som holder ut vinteren!!) Ellers har Bente lovet komme å holde western-kurs for oppstallørene/hesteeierne her, og det blir nok veldig spennende!


Tajet MGA er på beina igjen etter en kortere pause - nå med fast treningstid annenhver søndag. Dog uten fast trener, siden Maren har sagt fra hun ikke har kapasitet til å stille opp mer ( er jo ikke den mest ettertraktede jobben - gratisjobbing som det er... og nå får hun nok å drive med med husbygging og baby, så vi får takke for super innsats så langt!!) Lena har sagt seg villig til å stille opp noe som trener og det samme vil jeg, ellers skal de trene en del selv (med Ina som lagleder/koordinator). blir spennende følge gjengen fremover!!


Ønsker alle som leser dette en fin november-måned :)