onsdag 18. februar 2009

gamle venner

her skal dere få se noen bilder av noen av hestene som har vært her før.

DIXIE er dattera til Beauty og født på Tajet i 2000. (sportsponni/tinker) Hun bor nå hos Hanne i Østfold. Der har hun det veldig bra og er heldig å få bo på utegang med mange andre hester!
Dixie venter føll med Chiwan til sommeren! Vi gleder oss til å se resultatet!

ARTHUR er en halvblodshest som Lena og jeg eide sammen. Han var en flott hest og en stor personlighet! Han ble solgt til vestlandet, og så vidt jeg vet bor han der enda, men har ikke hørt noe fra de på en stund. Sist jeg hørte hadde han konkurrert litt i dressur.BIRK er en stor og flott døl! Han bor nå hos min venninne Karianne som driver Folldal hestesenter. Jeg er veldig glad for at han havnet der. Der nyter han livets glade dager på fjellet hvor han går på utegang i stor flokk. Han er Kariannes privathest og blir bl.a brukt dom lederhest på fjellturer med turister.


BEN - den herlige welshvallaken vår som jeg savner enda! Han bor nå hos Marianne i Eiker. De er veldig fornøyde med han , og han har fått et bra hjem hos de.
SANDORE er en connemara/araberblanding. Han var en veldig morsom hest med fine egenskaper. Han bor nå hos ei jente som heter Rikke i Horten. Hun bruker han til sprang og dressur og er veldig glad i han.

YLVA den søte gråblakke fjordingsjenta! Hun er rideskolehest ved Lofsrud gård i Oslo. Der er hun veldig populær blant store og små!


AMIGO - mange av dere husker nok denne flotte tinker/exmoorgutten. Han var super-snill og veldig fin å ri! Har nok angret litt på salget der.. -men iallefall er han nå en populær rideskolehest på Lofsrud hvor sikkert mange har glede av han og Ylva!
- mer om gamle kjente kommer i senere blogger -følg med! :)2 kommentarer:

Wilde sa...

Så morsomt å lese om de! Savner Amigo! Huff.. :/
Jeg så Arthur på Finn.no for ikke så lenge siden.

Wilde sa...

Takk for koselig kommentar! :) Ble nesten litt rørt.

God ferie til deg også! :D