søndag 15. mars 2009

mer om gamle kjente

Her kommer litt mer om hester som har vært på Tajet før. Bildene er nye og funnet på hest.no...
Vi begynner med Sarah. Sarah Scott er en nydelig varmblodshoppe (hun liknet mer en halvblods) Hun bor nå hos en familie i Fredrikstad (med 2 døtre som rir). De bruker henne til sprang, dressur og tur.
Mumrik var en av de snilleste skolehestene på tajet en periode. Han kunne minne litt om Twist (men var aldri sur!!) Han er blanding av island og shetland. Mumrik ble solgt til Kristin på Vestlandet, og hun solgte han videre til en venninne. Han ble senere gjenforent med hel-søster Lille MY (veldig moro!!)

Milly er shetland og føllet til Molly og Mister som også bodde her før. Hun ble solgt til nord-vestlandet (først sammen med Ron men siden videre) hvor hun har det bra som familiehest på en gård. _ lille søte trollungen! :)


Lilje er vel noe av det nydeligste man kan tenke seg! Hun er en mini-sportsponni palominofarget med LANG kritthvit man (som henriette til min fortvilelse engang spiste opp). Jeg har ikke klart å finne ut så mye om hvordan hun har det nå, men fant dette bildet på nettet og trur hun bor på en stall i Namsos.HURON er bare borte på for (men skal kanskje selges) - på dette bilde er han bare 2 dager gammel og bor sammen med mora si i Bjoneroa. Nå er han på for hos ei flink jente som er kjempe-fornøyd med han og også har begynt å kjøre med han! Spennende!
Francy Song er en liten varmblodshoppe som bodde her for noen år siden. Hun gikk på noen ridetimer , ellers rei Helene henne endel. En veldig søt og snill hest. Hun bor nå hos Renate i Våler som er veldig glad i henne!

Cora bor hos familien Tuntli. Der har hele familien blitt veldig glade i henne. Jeg fikk et kjempekoselig julekort med brev og bilder. Hun står på Blixland i Vestfold og de to eldste døtrene i familien bruker henne i sprang, dressur og tur (muligens satser på feltritt?) Glad jeg fant et perfekt hjem til den flotte jenta mi!Kiko er på for på Hokksund ridesenter. Bilder finner dere på www.hokksundridesenter.no


Bah-kho-je er på samme sted som Kiko. De kommer hjem til rideleiren (og vi skal snart besøke de!)
Andre hester : Gull-Viva og Curry kom hjem idag. Chiwan har reist til sitt nye hjem hos Nina i Sigdal, han var litt tynn og pjuskete men kommer seg nok fort igjen nå som han skal få gå ute igjen med fri tilgang på for. Emil er fremdeles på Breien gård på Ask. Der koser han seg på store områder sammen med fullblods-kompisen. Han kommer hjem til sommeren.
-og ikveld kommer en ny hest til Tajet!...
Ingen kommentarer: