fredag 25. september 2009

Høst


ja sommeren er over og høsten er inntatt Tajet.
Sommerens leiruker gikk veldig bra. Alt var egentlig bra utenom været:) Vi hadde to varme uker og etterpå bare regn..

Nå har vi heldigvis hatt et par uker med bra vær nå i høst, så inngjerdinger har tørket opp og optimismen litt på vei oppover ;)
Noen hester er solgt i løp av sommeren - det virker som de har fått gode hjem og jeg håper de nye eierne får like mye glede av dem som vi har hatt.
Emil, Skuggi, Huron, Lillemann og Mister har dratt bort på for for vinteren - Kila, Hnakki og Dufa reiser i løp av den nærmeste fremtid. Donna, Timon og Gull-Viva er også satt bort på for (til Ina, Maren og Stine G) , men de blir stående på Tajet fordet.
De 4 føllene som er født i sommer (Linde, Lau, Alva og Hellvi) skal antagelig selges i løp av høsten/vinteren og Assar skal kastreres og kanskje bort på for.

Det er greit med iallefall litt færre hester her i vinter siden jeg venter baby i jan./feb og formen ikke er all verden.. men ellers går kurs og alt som planlagt :)
Maren Agnete venter også baby (i des) så hun har tatt en pause fra hele hestelivet -vi håper hun kommer sterkt tilbake!! Line (som hadde ponnikursene her før) fikk en datter - Marie- for 3 uker siden, så det er jo reine babyboomen her ;)

På søndag er det klaret for WENDY-leir , det blir veldig spennende!! Tirsdag er det i tillegg aktivitetsdag , torsdag heldagskurs i sprang og fredag sprang-stevne, så det skal da skje litt her i høstferien også.
I slutten av august var mga-jentene herfra og deltok på stevne i regi av Modum MGA. Der gjorde de en flott innsats! Blir moro å følge denne gjengen fremover.


Bilde øverst i denne bloggen viser Hnakki som føll (sammen med mamma Beisla) - søt?

Ingen kommentarer: