onsdag 5. mars 2008

mange hester


i skrivende stund er det 30 hester på Tajet.. Det er FOR mange, så nå håper jeg få solgt noen i løp av de nærmeste ukene. Erfaringsmessig pleier det bli stor etterspørsel etter hest igjen etter påske. Får jo mange mailer om dagen, men ikke alle like seriøse. Cora og janus er vel de vi foreløpig får flest henvendelser på.

Cora har blitt ridd på banen søndag, mandag og tirsdag. Søndag med Maren og de to andre dagene på timer med Kristina. Og Cora har kommet seg veldig og begynner bli voksen! Snill har hun jo alltid vært, og nå begynner hun gå bra på banen også. Søker ned mot bittet, tramper bra under seg og gikk fine skjenkelvikninger! Bra steg har hun også. Litt kasting med hodet har plutselig kommet, dette har vi ikke sett noe til før, men forsvinner nok også og er absolut ikke så mye at det er et problem.

Lillemor er også igang igjen, litt stesset noen ganger på banen enda, hun er virkelig en hest som må ris med setet og ikke tøylene for å jobbe fint. Men på tur og i stallen er hun jo bare GOD!!

Prikk har som sagt også kommet hjem. Han var nok veldig glad for dette, for har hatt en tragisk kjedelig tilværelse hvor han har gått helt alene i paddock! Så nå raser han rundt både dag og natt og leiker med de andre barnslige! Men har alltid tid for litt kos når vi kommer i inngjerdingen.

Linus har mistet sko, så mens vi venter på hovslager igjen, har han helt fri.

line var her på onsdag og skodde Twist, Ben, Taja og Co , så det er heldigvis mange med 4 vintersko igjen!

Til helga er det grønt kort kurs, rideknappdag , stalljente-treff og tur.

Ingen kommentarer: