tirsdag 3. juni 2008

oppdatering


Lenge siden sist jeg blogga visst!

så her er litt oppdatering :

Tors 22.mai kom Chiwan hjem. Han var rein og nybadet med utgredd man -Lena hadde gjort en bra jobb her!! Chex var med som selskap på turen , så Bente benyttet sjansen og trente litt klikker på banen.

Søn. 25. var det ridestevne. mange deltagere og flott vær - så nok en vellykket stevnedag! Resultater kommer på http://www.tajet-rideleir.piczo.com/ etterhvert.

Mandag kom Dixie. Chiwan var fra seg av lykke over å få dameselskap! Hun var brunstig også. Det var kjempekoselig å se Dixie igjen! Hun var seg selv - bare hvitere. Hun skal være her en god stund fremover.

På kvelden slapp vi hester på skauen (Huron, Linus, Timon, Taja, Mjølner, Grace, Balder). Vi trudde det skulle bli godt å bli kvitt de en stund, men en snau time senere fikk jeg telefon om løse hester... Så da bar det på hesteleit.. Stine, maren agnete og jeg fant de da omsider (da det begynte bli mørkt i skauen..) - klokka ble nærmere ett før vi kom til sengs den kvelden - og stine fikk "skulke" 1.time dagen etter..

Torsdag kom Bekken og værket Bah-kho-je, Spirit, Co og Luca.

Fredag var Line her og værket og tok av sko på Magnus, Rosita, Sindy, Lillemann , Mio, Lilo og maine. Meland var her og vaksinerte Twist, satte kortison sprøyte på Miranda og Ben og raspet tenner og gav vitamin sprøyte til Luca.

Etterpå barberte maren luca. Stakkaren hadde så mye pels at det rant store dammer av han i varmen. Har skjedd mye med han på 2 dager nå.. Han har allerede lagt på seg endel, men det er LANG vei igjen til han blir en normal hest. men snill & grei er han iallefall!

Mio, Lillemann, Rosita, Bah-kho-je, Yuma og Sindy ble sluppet på skauen. taja ble tatt hjem igjen.

(Mandag kom 10 hester seg ut fra skauen -og vi måtte på sanking igjen... ikke like sent denne kvelden heldigvis!) - Nå er dette gjerdet fikset også..
Chiwan og Dixie ble flyttet til Karlsrud.


Lillemor er solgt til Ida på Skedsmo. Ben skal muligens bli solgt til en familie i Eiker..

Ingen kommentarer: