søndag 22. juni 2008

RIDELEIR


Ja da er sommerens leir igang. I dag begynte leir-uke 1 som er fjortisuke. 14 spente jenter ankom Tajet i regnvær. Halvparten har vært her før og den siste halvparten er nye. Det virker som en veldig koselig gjeng!

Etter at alle hadde kommet og foreldrene dratt , holdt vi info- møte på kjøkkenet (med saft & kjeks) . Etterpå var det klart for omvisning, deretter demostrasjon av hestehåndtering/stall før det var klart for gymkana. Emil og Co ble brukt . Litt våte ble vi visst, men alle var blide fordet. Ønsker om hester ble ytret før vi gikk inn og fikk oss litt kveldsmat. Brødskivene smakte godt som de pleier og praten gikk livelig rundt bordet.

Etter mat fikk alle greie på hvilken hest de skulle ri , og så var det bare å stelle og sale opp. Ridetimen var en bli-kjent med hesten time hvor vi jobbet litt med balanse og sits i tillegg til prøve-ridningen. Alle jobbet bra, og det virket som det klaffet fint med ekvipasjene.

Da hestene var stelt og foret og klær hengt opp til tørk , var klokka ganske mange. Vi samlet oss i stua og hadde navne-leiken og "hytte-tur- leiken". Da klokka var litt over elleve gikk jentene for å pusse tenner og nå 23.30 har de fleste funnet sengene sine. jeg har vært på natta-runde (de neste rundene går jeg bare rundt husene og hører at alt er i orden)

I morra skal vi spise frokost kl 9 og så er det en full dag med aktiviteter.

Bilder kommer etterhvert - både her og på bildesidene.

Ingen kommentarer: