fredag 25. juli 2008

ukesreferatikke blitt mye blogging her.. både pga liten tid -og mest av alt en pc jeg snart kaster ut vinduet..!

Men gjengen her på uke 5 har hatt det bra. Iallefall stort sett... Natt til torsdag var Guro og jeg en tur på legevakta. Der måtte hun sy 2 sting i kneet (uten bedøvelse - tøff den jenta!!). Var ikke hjemme før over 3 på natta, så litt trøtte dagen etter. Og neida det var IKKE hest hun skadet seg på - men en stein da hun badet. Sånnt kan skje. Bortsett fra spøkelsesrittet ble det ikke mer ridning på Guro denne uka.

Turen til setra var også vellykket. En noe stresset hest-gjeng på turen opp, ikke alle hadde like stor kontroll og noen vimset, rei volter og rei forbi hverandre fordi de ikke hadde helt styring, men alt i alt gikk det veldig fint. Og på onsdag fikk vi både badet og hoppet terreng før vi dro hjemover igjen.
I går, torsdag var det stevnedag. Det ble konkurrert i turritt, dressur, galoppløp og høydehopp. Synne og Nemi gikk av med seieren sammenlagt.
På kvelden var det som alltid avslutningskveld med underholdning. Deretter "skrekk-film" og ut i skogen på spøkelsesritt. 9 av 11 turte å bli med :)

Bading har vært populært denne uka, de har badet mye både på setra og i idylliske "kulpen".

Nå har vi akkurat spist spagetti , deltagerne rydder nå rom før det er klart for oppvisning klokka fem.

Ingen kommentarer: