mandag 4. august 2008

siste leiruke referat


da var sommerens leir over. 6 uker har gått fort. Det har vært noen vellykkede uker med stort sett bare greie deltagere og ingen ulykker (bortsett fra et "badekutt"..)


Uke 6 :

* søndag : 11 deltagere møtte opp. Mange var kjente og dette tegnet til å bli en veldig bra uke . Gymkana ble gjennomført og hester utdelt.

* mandag : veldig varmt! banen støvet noe forferdelig , så mesteparten av baneridninga foregikk på jordet. Ei var uheldig og datt av , og ei av de andre hadde en gammel skade i benet som begynte å gjøre vondt (hun orker ikke ri så mye i løp av uka og velger å reise hjem torsdag - synd!)

på ettermiddagen rir vi tur alle sammen , og på kvelden er det salpuss, tomkjøring og voltige (+ film)

* tirsdag : det er fremdeles veldig varmt. vi har MG og natursti før vi drar til setra. Rir en ny og enda lengre vei dit. Fin tur, svett og sliten gjeng som kommer frem, men orker litt barbakridning før bading og grilling.

Sent på kvelden kommer et forferdelig uvær. det blir perfekt stemning for spøkelseshistorier og for første gang denne sommeren forteller jeg alle historiene. Det tar nok litt tid før alle sovner (og selv jeg syns det er litt skummelt å ut å tisse i tordenværet... - det er utrolig mørkt og ikke utenkelig at myr-mannen lusker rundt hytteveggen...

* onsdag: vi sover LENGE - utrolig deilig!! Etter frokost er det terrenghopping og bading- jeg får tilogmed sneket meg til en svømmetur selv med Linus.

Vi drar hjemover i tre- fire tida. Kveldsaktiviteter og film etter kveldsmat.

* torsdag : stevnedag . Det konkurreres i turritt, galoppløp, dressur, sprang og høydehopp.

Monica og Fritjof vinner sammenlagt (tett fulgt av thomassen-twins).

Øving til oppvisning og western trail står på planen på ettermiddagen. Så er det klart for taco, underholdning og premieutdeling. Etter det : "villmark" og spøkelsesritt. 9 av 10 blir med. den stakkar ensomme 10.mann ligger nok godt gjemt i soveposen og leser ufarlige wendy-blader...

Og det er MØRKT! Jeg ser ikke hånda for meg der inne i skogen og må henge i manen på Fritjof for å finne frem.. Og hvor brønnen er må vi bare gjette oss til.. Som bestilt lyses himmelen opp av flerrende lyn - uten en lyd- hvert 5. minutt. Heldigvis hører vi verken rop om hjelp eller stampelyder fra stallen ved låvebrua denne natta.

* fredag : øving til oppvisning og en fin ridetur, deretter horsemanshipkonkurranse som Cecilie og Ina vinner og pussekonkurranse som kaja vinner.

Oppvisninga er veldig vellykket : en fartsfylt og spennende mountedgames gruppe og western-kvadrilje og dueller. Veldig bra!

Og så reiste alle hjem og leiren var slutt for i år. Hester ble sluppet på skauen og det ble stille på tajet.

Ingen kommentarer: