lørdag 30. august 2008

oppdatering

på HVINDEN GÅRD
vi fikk velge hester selv. Her er Lisa sin , en tinker-welsh hoppe
Stine valgte Filly, en liten shettis som hun var veldig fornøyd med.
Lene gjør klar ponnien sin, shetlandskrysningen Mango
Ina med Dana, som har bodd her før (og er tanta til ina sin Lilo!)
Miriam med araberen hun rei.
maren og fjordingen Balder

På Hvinden går hestene mye ute (og alle ponniene på utegang hele året), det er derfor helt greit å ri her (vi er ikke så glade i å støtte steder der hestene ikke får være ute..!)
DANA

gjengen klar til dyst
Faxe, halvblodshesten jeg rei (han var stor!). jeg likte han veldig godt!


Da er kursene for fullt igang igjen. En del nye fjes- og mange kjente , veldig koselig begge deler! Hestene som går i rideskolen akkurat nå : chess, sindy, timon, dufa, fernando, ask, cora.Kiko og Bah-kho-je er dratt til sitt nye hjem for vinteren. de er utlånt til Hokksund ridesenter. dette er en helt ny rideskole som drives i samme "ånd" som vår : med naturlig hestehold. Heidi og Anders som driver stedet, var veldig koselige - her kommer nok gutta til å få det bra! De skal også låne spirit og månestråle. (så blir nesten en egen tajet-avdeling der..) :)Fremdeles mangler vi endel hester på skauen. Jeg leiter og leiter. er oppe hver dag - kjører og går. Åttende dagen på skauen idag... hjemme for en liten matpause + div. nå, skal snart opp igjen.Vi har nå dannet MG- gruooe på Tajet : "TAJET MGA". - dette blir spennende!!Chiwan og Linus går fremdeles i karlsrud. var der og gjerdet nytt til dem i går (de spiser fort!..) resten av gjengen her hjemme fikk jeg flyttet litt på i går. Bente hjalp til å "ommøblere" gjengen, så nå får den store inngjerdinga hvile og tørke litt.


Forrige helg var vi en gjeng som dro til Hvinden hestesenter for å ta ridetime der. Thommassen-trioen (som fikk dette i bursdaggave og overraskelse), Lene og Stine hadde aldri ridd i ridehus før, så derfor tenkte maren og jeg dette var en morsom ide. Vi dro avgårde tidlig på morgenen. Og var en fornøyd gjeng som dro hjemover igjen senere.


I morra kommer den nye russ- hoppa!

Ingen kommentarer: