lørdag 27. september 2008

Monty Roberts i Hønefoss


Forrige lørdag var den store hestelegenden Monty Roberts i Hønefoss. Dette er antaglig hans siste Norges-turne, så vi måtte jo passe på å få med oss dette. Det ble avhodt på Bærenga og begynte klokka seks (og varte til halv elleve-elleve). Jeg dro sammen med Lena og Maren , og det var flere kjente der.

Roberts viste trening av 4 forskjellige hester og "problemer" . En som fikk rytter på for første gang, en som ikke ville la seg sko, en som var redd alt mulig og en som var vanskelig å laste. Alt lot seg gjennomføre , og både hestenes eiere og resten av tilskuerne fikk nyttige tips å jobbe videre med. En påminnelse om at alt lar seg gjøre og problemer kan løses bare vi tar oss tid og vet hvordan.

Monty er dessuten en skikkelig "show-man" med vittige kommentarer og en ekte salgsforestilling! Veldig morsomt å ha opplevd han "live".


Ellers har dagene gått som de pleier her på tajet. I går hadde vi dugnad og fikk gjort ferdig ryddinga på loftet. det ble ganske bra! (bilder kommer..) Flinke stalljenter (Lene, Maren,Stine G, Stine B, Helene, Helene og Pernille) hjalp Maren Agnete og meg å koste& rydde og få ting på plass- supert!


Idag har jeg ridd på Linus sammen med Maren og Grace. Det ble en fin 3-timers tur på kryss og tvers i skogene Sandum- Svenskerud- aasterud. Linus og Grace var spreke (!) og morsomme :)

Ingen kommentarer: