mandag 6. oktober 2008

klubbmesterskap i SOHL
Første helga i oktober var det duket for klubbmesterskap i sigdal og omegn hestesportslag. I år skulle det avholdes på vår splitter nye bane i Prestfoss. Lørdag var det offesiell åpning (og klipping av snor med ordføreren). Det var blitt veldig bra her! Mange har lagt ned utallige dugnadstimer på anlegget (som i tillegg har kostet over 100 000,-) Så da håper vi aktiviteten på banen fremover blir stor.
Iallefall var deltagelsen på helgas stevne stor- med nær 90 starter (27 ekvipasjer i flere av klassene).
Vi var så heldig å få campe med hester hos Lena i helga. Thomas kom og hentet hestene på fredag og på søndag kjørte pappaen til lille-Lene de hjem igjen.
De fra Tajet som deltok på stevnet var : Maren Agnete på Ask, Stine på Magnus, Lisa og Miriam på Balder og Ina og Lene på Twist. I tillegg var også Lena med med palle på dressur og Marte kom og startet sprang med Amy søndag.
Lørdag var det dressur. Stine, Maren og Lene startet LD, mens Ina og Lisa prøvde seg i LC. Alle gjennomførte programmet og klarte seg greit, men ingen plasseringer. - men en fin debut -og bare å trene videre!!
Søndag var det sprang. Der startet alle fra oss i 40 og 60 cm. Lisa med Balder gjorde en strålende innsats i 60 cm -og havnet som nr 5 av 27!! da var vi stolte av dem! De andre gjorde også bra innsats.
Alle reiste hjem med flere rosette hver -og var veldig fornøyde med helga! Og til tross for både hest og bil-nøkkel som forsvant (og kom til rette!...) var det en super helg!
flere bilder fra stevnet kommer etterhvert på http://www.hestenfordeg.piczo.com/ og
http://www.sohlhest.piczo.com/

Ingen kommentarer: