onsdag 28. januar 2009

bilde stallklubben -pluss litt av hvert

CO
lille -gubben min :)

STALLKLUBBEN 2009 : Helge Andre, Tuva, Amalie, Vilde, Nicoline, Emma, Malin, Silje, Thea, Ragna (Marina var borte da bildet ble tatt)


Ikke så mye spennende nytt her akkurat. Kommer en ny (gammel kjenning!) hest i morra (Maren Agnete har kjøpt), blir koselig!
Hingstene har flytta til inngjerdinga ved brua- pga mye snø. Der trimmer de enda mindre enn på "øya" så bør nok flyttes tilbake (eller til annen inngjerding) senere. -men så lange er det deilig slippe bære vann helt bort dit!! - vannkranene ellers har funka i det siste -skikkelig luksus!!!

Mandag var det tagteach og unghestkurs - begge deler veldig moro! I går var det klart for stallklubben igjen (4.gang) , vi gjorde "stalljentearbeid", stelte hester, rei (øvelse-bane) og hadde "finne-ting-leiken".

Idag har jeg jobba på skolen (4.kl). Tenkte jeg skulle ri etterpå, men så hadde visst Linus mistet en baksko... Æsj! Heldigvis kommer Lena i morra, så håper hun har tid til sette den på igjen. Derfor ble det litt klikkertrening med han isteden (lenge siden sist). jobba med holdt, rygging, flytting av bakpart og frempart + såvidt litt target. Han var veldig flink! Jobba litt med Co også ute i inngjedinga-og han var supermotivert som vanlig!

1 kommentar:

Wilde sa...

Nå ble jeg nysgjerrig her! Hvilken hest har hun kjøp?? :D