søndag 28. juni 2009

rideleir uke 1
Da var uke 1 på rideleiren over. Dette var fjortisuke med 14 deltagere - 10 hadde vært her før. Dette ble en super gjeng og vi hadde en skikkelig fin uke! Været var bra hele uka- nesten litt for varmt til tider. Det var iallefall populært med bading både i kulpen og på Skimyra.
-En uheldig rytter måtte en snartur på legevakta etter et lite fall på setra (...), men heldigvis ikke noe brukket (så leiren ble fullført -tøff rytter!) Uhell kan jo skje- spesielt med disse drevne jentene som ikke akkurat er skvetne for litt fart. Så selv om sikkerheten ivaretas skal det jo heller ikke bli SÅ risikofritt at det blir kjedelig for disse fjortisene.
På spøkelsesrittet var det bare 3 som valgte å sitte inne å bite negler isteden ;) Vi hadde en fin tur-ikke var det så kjempemørkt heller, så alle kom seg helskinnet igjennom!
Ellers har vi hatt baneridning, turer, voltige, tomkjøring, ridning i westernsal, MG, stevnedag , kosekveld og oppvisning mm.
Jeg har sliti med datatrøbbel- pc n MÅ nok bare skiftes ut desverre. Derfor har blogging og bilder vært fraværende. Bilder kommer etterhvert -og med de litt mer referat fra uka.

Ingen kommentarer: