onsdag 3. juni 2009

sommer :)

bildet over : ny russ-hoppe på Tajet!

Det er virkelig deilig med sommer! Nå har vi sluppet 15 tajet-hester på skauen. Der skal de tilbringe flotte sommeruker som "villhester" på Holleia. Noen skal hjem igjen til rideleiren, mens andre heldiggriser skal gå der helt til høsten! Gull-Viva og Curry går på beite ved Nissebo og blir rundere om magen for hver dag - det nærmer seg føll! :)
Selv skal jeg ei uke til Gotland før det braker løs med rideleir og liv og røre her på tajet.
21. mai hadde vi dressurstevne. Kun 4 startende, men alle gjorde en hedelig innsats. Lena var dommer.
Samme dag ble miakoda og Natchez kastrert, så nå er det bare assar igjen som hingst (selv om vi har flere vallaker som nok sov for hardt under kastreringen og fremdeles trur de har bjellene i behold...) ;)
I morra er det dugnad + siste kveld på ridekurs for torsdagselevene. Mandagselevene har siste gang neste uke med Line som vikar. Og i helga er det stalljenteavslutning/dugnad/leir.
Blitt lite tid til egen ridning i det siste, men noen småturer på Linus og Mister har det blitt innimellom. Og på mandag rei jeg på Emil sammen med Maren Agnete og Dufa.
Ina, Maren og Stine har alt begynt badesesongen, både med og uten hest.
Ellers har det kommet ei ny russ-hoppe , Kiko & Bah-kho-je har kommet hjem, Jonas har reist og Spirit blir etter all sannsynlighet på Gjøvik miljøhestesenter.

Ingen kommentarer: