onsdag 30. juni 2010

Hjemme igjen fra setra


Da var turen til setra unnagjort. Rideturen frem gikk veldig fint. Alle hadde bra kontroll på hestene og vi koste oss på den fine turen. Fremme på Skimyra rakk alle som ville en rask dukkert etter barbakridningen før grillmat. Senere på kvelden ble bygging av hindre og hesterase-konkurranse som vanlig. Spøkelseshistorier hører med på fjortisukene. Ungdomslederne Wilde og Kristina reiste hjem før det begynte bli alt for skummelt -de turte ikke kjøre hjem gjennom skauen ellers ;) Klokka 04 sovnet de siste -uten noen besøk av mannen i myra denne gangen heldigvis.
I natt bøtta regnet ned så vi våknet til våte hester og MYE søle. Spiste frokost i elleve-tiden, hoppet terrenghinder og badet med hester før vi vente nesa hjemover.
Etter middag (karbonader, pølser , ostesnitzel og potetstappe + grønnsaker) var det igjen voltige og salpuss samt horsemanship- konkurranse.
I kveld ble det litt bytte av rom , så nå har alle fordelt seg på kun 2 rom (trangt om saligheta da gitt....-og plutselig mange ledige rom her!) så gjenstår det å se om de faller til ro nå snart.

Ingen kommentarer: