mandag 5. mai 2008

Ridestevne i SigdalI går reiste vi på ridestevne til Stall Haugen i Sigdal. Vi dro med 4 hester (Grace, Mjølner, Balder, Twist) og 5 ryttere (Maren, Lisa, Miriam, Ina, Stine). Spente jenter, de fleste startet "borte" for første gang, var tidlig oppe og i stallen. Thomas, snill som vanlig, var hyret inn som sjåfør. Kjekt med hengeren deres som hadde plass til alle 4 hestene.


Det var 13 startende i den klassen som hadde flest. Den første klassen var 40 cm hvor alle utenom Maren/grace fra oss startet. Dette var clearround-klasse og både Stine og Thommassen-banden kom seg feilfritt gjennom og fikk dermed hvit sløyfe ("1.premie")


Stine startet bare 40 cm. De 4 andre startet 60 cm. Maren startet også 70 og 80. Alle klarte seg VELDIG bra, så jeg var skikkelig stolt av gjengen min :) Og trur nok det gav mersmak , så de har lyst starte ute en annen gang også.


Uheldigvis gikk fotoapparatet mitt tom for strøm, så fikk bare tatt noen veldig få bilder helt først på stevnet.. Typisk!
Idag hadde viderekommende- gruppa dressur på planen. Ikke alle gledet seg før timen, noen trudde dette ble kjedelig. Men det var en gjeng som jobba skikkelig bra, så vi holdt likgodt på i 2 timer! Kanskje noen kan overtales til å starte dressurstevner også etterhvert.

Ingen kommentarer: