mandag 12. mai 2008

ukesreferatBlitt liten tid til å blogge de siste dagene.

Natt til onsdag kom det en ny hest hit. Han hadde reist langt med lastebil, og Linn og Line hentet han for meg i Drammen klokka fire på natta. Magnus som han heter var ganske sliten når han kom, men fant seg fint til rette i boksen. Magnus er knabstrupervallak på 5 år. Han er ca 120 cm og den nye hesten til Stine. Hun begynner bli lang i bena til Chess, og etter en lang betenkningstid fant vi ut at Bah-kho-je er for stor og for "fersk" for henne enda. Så nå blir det spennende hvordan Magnus er. Onsdag slapp vi han sammen med Timon -og de to fant tonen med engang! Det var virkelig to gutter som snakka samme språk ja - moro!! Litt senere på dagen fikk Stine prøve å ri han litt. Maren Agnete var med og leide.

Onsdag ettermiddag var det DUGNAD i stallen. 12 jenter møtte opp ,klare til dyst. Og vi fikk gjort ganske masse på de 4 timene: ryddet, plukket kvist, fikset gjerder, sparket møkk, ryddet loftet(!) + +

Hadde selvfølgelig vært kjekt hvis flere møtte opp, men det er jo mye annet å gjøre også nå på våren. Foruten stalljentene og hesteeierne (som nesten møtte opp fulltallige) var det bare Victoria som kom.

Fredag var Line her og tok av sko på en gjeng - nå er vi klare for beitesesongen!! Er nok flere 4-bente som lengter etter gress om dagen nå! 1. juni er det slipp på Holleia, regner med slippe ca 10 da. Og noen skal få gå og beite litt her , ved Nissebo og i Karlsrud. Men ellers blir det høy og rundball en god stund til fremover for de fleste.

Lørdag var det treningsstevne her. Et skikkelig stevne , men ikke så strengt som ordentlige stevner (derfor "treningsstevne") dvs ingen blir disket og alle får en liten premie.

Det var unghestklasse, turritt, mountedgames og 4 sprang-klasser. 21 deltagere fra 6- 23 år. Stalljentene møtte tidlig og børstet og pyntet hester + hjalp til hele dagen.


Idag (mandag) var det fridag. jeg har malt hus og gjort kontor-arbeid. Veldig misunnelig på alle som rei idag!! Eneste "hestete" jeg gjorde idag var å fylle vann og fore...

Nils Anders har begynt på "gulv-prosjektet" i låven, så nå blir det snart bedre plass til alt rotet vårt ;)

Ingen kommentarer: